Welkomstwoord

Directie de nieuwe haven

Wij zien het als een geweldige uitdaging om alles aangaande de basisschool en integraal kindcentrum samen met al onze collega’s te organiseren op onze 3 locaties.

De Nieuwe Haven staat bekend om zijn hardwerkende, betrokken en ambitieus team. We bieden iedereen een warm welkom en streven naar de beste resultaten. 
Op de De Nieuwe Haven werken we aan en in een veilige en gezellige sfeer. Goed onderwijs voor ieder kind staat bij ons voorop. Wij hebben er zin in om samen met het team, de leerlingen en de ouders de school verder te ontwikkelen, de sterke kanten van de school te behouden en verder te optimaliseren.
Wij vinden dat ieder kind recht heeft op een plek waar hij/zij gelukkig kan zijn, zich gerespecteerd voelt en kan opgroeien tot een zelfstandig en zelfbewust mens met oog voor anderen en de omgeving. De Nieuwe Haven is zo’n plek. Hier kan elk kind zich naar eigen vermogen, op cognitief en sociaal emotioneel gebied ontplooien. In de basisschoolperiode leggen we een basis voor de rest van het leven.

Bent u tevreden, vertel het anderen. Bent u ontevreden of heeft u goede ideeën, vertel het ons. Graag tot ziens!

Marja van Driel