Gebouwen

Onze school

Locatie hoofdgebouw

Ons hoofdgebouw is gelegen aan de Nassauhaven 433, gelegen bij de kruising Nassauhaven, Oranjeboomstraat, Persoonsdam, Persoonshaven, Damstraat. De groepen 1 t/m 8 zijn in dit gebouw vertegenwoordigd. We zitten in een ontzettend mooi pand met hoge ramen en hoge plafonds. Het ademt een sfeer uit van lang vervlogen tijden, maar het is natuurlijk wel aangepast aan de eisen van nu. Zo hangen in alle lokalen smartboards en is er een computerlokaal aanwezig op de 1e verdieping. Aan het exterieur ziet u misschien niet meteen af dat we een basisschool zijn, maar het interieur doet dat zeker wel. Mocht u uw kind willen inschrijven, maar u twijfelt nog? Kom gerust eens de sfeer proeven. Dan kunt u ons mooie gebouw met eigen ogen zien.

Locatie IKC

IKC De Nieuwe Haven is een Integraal Kindcentrum. Kinderopvang, peuterschool, basisschool en BSO wonen samen onder één dak. Maar natuurlijk gaat onze samenwerking verder dan dat. We vinden het belangrijk dat kinderen hier van en met elkaar kunnen leren. Op het IKC sluiten opvang en onderwijs daarom op elkaar aan. We werken vanuit één visie en optimaliseren de doorgaande leerlijn. We maken zoveel mogelijk gebruik van dezelfde methodes. In de praktijk spelen en werken we dus ook veel samen. De natuur speelt daarbij een belangrijke rol. Dat ziet u terug in de inrichting van ons gebouw, onze natuurtuin en de thema’s waar we door het jaar heen aandacht aan besteden. Breed ontwikkelen, ontwerpend en ontdekkend leren, met respect voor dat wat leeft en voor elkaar, komen hierin samen.
IKC De Nieuwe Haven: de plaats waar ouders, kinderen en medewerkers elkaar ontmoeten!

Locatie Noordereiland

Onze andere dependance is gelegen op het Noordereiland en noemen we daarom ook locatie Noordereiland. Het schoolgebouw ligt aan de Prins Hendriklaan 22. Hier zijn de groepen 0 t/m 8 te vinden.