Gebouwen

Onze school

Locatie hoofdgebouw

Ons hoofdgebouw is gelegen aan de Nassauhaven 433, gelegen bij de kruising Nassauhaven, Oranjeboomstraat, Persoonsdam, Persoonshaven, Damstraat. De groepen 1 t/m 8 zijn in dit gebouw vertegenwoordigd. We zitten in een ontzettend mooi pand met hoge ramen en hoge plafonds. Het ademt een sfeer uit van lang vervlogen tijden, maar het is natuurlijk wel aangepast aan de eisen van nu. Zo hangen in alle lokalen smartboards en is er een computerlokaal aanwezig op de 1e verdieping. Aan het exterieur ziet u misschien niet meteen af dat we een basisschool zijn, maar het interieur doet dat zeker wel. Mocht u uw kind willen inschrijven, maar u twijfelt nog? Kom gerust eens de sfeer proeven. Dan kunt u ons mooie gebouw met eigen ogen zien.

Locatie IKC

IKC De Nieuwe Haven is gelegen aan de Nassauhaven 180. IKC staat voor Integraal Kind Centrum met een antroposofische inslag (bewust leven, wijsheid en natuur). Hier zijn verschillende peutergroepen, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en 2 kleutergroepen gehuisvest. Alles onder 1 dak! U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding of neemt u een kijkje op: www.IKCdenieuwehaven.eu

Locatie Noordereiland

Onze andere dependance is gelegen op het Noordereiland en noemen we daarom ook locatie Noordereiland. Het schoolgebouw ligt aan de Prins Hendriklaan 22. Hier zijn de groepen 0 t/m 8 te vinden.

Laatste Nieuws

Galerij