LekkerFit Coach

Even voorstellen....Maryam Bassir

Beste ouder(s)/verzorgers(s),

Graag stel ik mijzelf voor.  Mijn naam is Maryam Basir. Ik ben de nieuwe LekkerFit-Coach van De Nieuwe Haven. Als LekkerFit-Coach geef ik kinderen en ouders informatie over gezonde voeding/leefstijl en voedingsproblematiek. Zelf heb ik twee kinderen van 5 en 7 jaar oud en vind ik gezonde voeding een belangrijk aspect voor de ontwikkeling van kinderen. Ik kijk er naar uit om samen met jullie tot een gezond voedingskeuze te komen. Als u een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen via de Lekker Fit docenten. Er zijn geen kosten verbonden aan de schooldi√ętist.. 

Email: info@dieetopmaat.nu


Wat doet de LekkerFit! Coach op school?

Op een LekkerFit! school is er extra aandacht voor een gezonde leefstijl, er wordt meer gymles gegeven en er is een lekkerfit! coach op school werkzaam. Het werk als lekkerfit! coach varieert van informeren van groepen ouders en klassen tot individuele consulten met kinderen en hun ouders. Hiervoor worden de meetgegevens van de jaarlijkse Fittest gebruikt. Ook deze zal ik uitvoeren op school. Alle kinderen die boven het gemiddelde zitten, worden door de school uitgenodigd voor een gesprek met mij. Samen gaan we dan kijken of er verbeterpunten zijn zodat uw kind op een gezonde manier weer helemaal fit wordt! We meten en wegen de kinderen nog eens en houden rekening met lichaamsbouw en hoe actief uw kind is.

We kijken goed naar wat er mogelijk kan veranderen en maken daarvoor samen een plan. Vervolgens is het mogelijk om vervolggesprekken te plannen op school, dit gaat in overleg met u en uw kind. Ook bij andere voedingsgerelateerde problemen, bijv. als u een lastig etertje thuis heeft of als uw kind onder het gemiddelde zit wat betreft gewicht, help ik u graag!

Verder zal ik waarschijnlijk ook in de school te vinden zijn, wanneer er bijvoorbeeld een project over voeding of leefstijl is, de LekkerFit! week of voor het geven van workshops voor ouders.

Misschien kom ik u komend jaar dus tegen. U kunt met al uw voedingsvragen bij mij terecht!Hopelijk tot ziens!

Maryam Bassir