Groep 1/2b

Basisschool de nieuwe haven

Welkom in onze groep!

Hallo, wat leuk dat je op onze website kijkt! 

Wij zijn de tweede kleutergroep (groep 1/2B) van IKC De Nieuwe Haven. We zijn het jaar gestart met 11 leerlingen: Maku, Ivairey, Emir, Juriel, Nazra, Amani, Djelena, Jada, Shurvengelo, Sirac en Lleyton. In de loop van het jaar komen er steeds meer vriendjes en vriendinnetjes bij! 

Juf Busra is er iedere dag. Meester Ahmet komt ons elke woensdag, donderdag en vrijdag helpen met werken in kleine kringen op het gebied van rekenen. We krijgen ook wetenschap & technieklessen en 3 x per week gym van hem! Kortom, we krijgen extra veel aandacht om ons goed te ontwikkelen!! 

We leren veel met de methode Kleuterplein. Raai de Kraai helpt ons daar ook veel bij. Er komen leuke, leerzame en actieve taal- en rekenspelletjes aan bod. Elk thema heeft creatieve activiteiten: drama, bewegen, muziek en handvaardigheid. Ook krijgen we op maandag creatieve lessen van een leerkracht van Villa Zebra.  

Iedere ochtend loop ik zelf de school binnen. Door de Corona-maatregelen kunnen onze mama’s en/of papa’s helaas nog niet mee naar binnen, maar ik kan het heel erg goed alleen! Tijdens de spelinloop speel ik samen met de juf een spelletje of werk ik aan een opdracht.  

Wij zijn elke dag van 08.20 uur tot 14:00 uur op school. We eten om 10:00 uur ons gruit (groente en fruit) en om 12:00 uur brood op school. Ik drink daarbij graag water en/of melk. Mijn mama en/of papa geeft mij altijd iets gezonds mee naar school! Daardoor krijg ik meer ruimte om mijn talenten te ontwikkelen en langer & gezonder te leven.  

Wij hopen binnenkort kennis met jou te mogen maken! 

Hopelijk tot snel. 

Groetjes, 

Groep 1/2B 

Nieuws!

Verteltassen

Verteltassen Verteltassen voor kinderen in groep 1,2 en 3:Een paar jaar geleden hebben de ouders in samenwerking met De talentfabriek verteltassen gemaakt.We hebben tassen met

Lees verder »

IKC: Kinderboekenweek 2021

Kinderboekenweek IKC Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Deze week zijn wij gestart met de Kinderboekenweek, thema Beroepen.In verband met de Corona-maatregelen, hebben wij de opening kleinschalig gehouden.

Lees verder »

Fotoboek

Schooltijden Groep 1/2

Maandag t/m vrijdag

8.20u – 14.00u

Wij hopen u zo snel mogelijk in de school te kunnen verwelkomen.

Gymdagen

Dinsdag, woensdag en donderdag

Wilt u uw kind gymschoenen zonder veters meegeven en makkelijke gymkleding.