Groep 8

Basisschool de nieuwe haven

Welkom in onze groep!

Wij zijn de leukste groep 8 van Rotterdam. Onze klas bestaat uit 24 leerlingen en heeft 5 dagen in de week meester Arjan voor de klas staan. 

 De eerste paar maanden van het schooljaar zal in het teken staan van leren, leren en nog eens leren. Alles van de afgelopen jaren zal nog eens worden herhaald om helemaal klaar te zijn voor de toetsen van dit jaar. Want spannend is het wel in groep 8.  

Dit jaar krijgt iedereen natuurlijk zijn definitieve advies! En als het allemaal goed is, gaat iedereen volgend schooljaar naar zijn of haar eigen hoogste niveau.  

Natuurlijk zijn we veel bezig met taal en rekenen. Maar tussendoor wordt er nog veel gelachen, werken we samen en werken we aan het groepsgevoel. Wat te denken van het schoolkamp dat al bijna voor de deur staat? 13 oktober is het al zover! We gaan weer op kamp! 

Verder gaan we dit jaar natuurlijk nog op bliksemstages, we gaan culturele activiteiten ondernemen en we gaan de wijk verkennen. Aan het einde van het jaar zullen we natuurlijk aan iedereen laten zien wie we zijn en zullen we op een spetterende manier afscheid nemen van 8 jaar basisschool! Of we dit doen door een musical of door iets anders, dat zal nog even een verrassing zijn voor iedereen (ook voor ons natuurlijk) 

Groetjes groep 8

Nieuws!

Fotoboek