Groep 6

Basisschool de nieuwe haven

Welkom in onze groep!

Nieuws!

Even voorstellen

Wij zijn groep 6 van basisschool de Nieuwe Haven en hebben in totaal achttien kinderen in de klas en twee juffen. Iedere maandag staat juf Bianca voor de klas en de rest van de week krijgen wij les van juf Natascha.

Wij leren heel veel over deelsommen, cijferend optellen, zinnen ontleden en wij oefenen met de spelling van woorden. Ook zijn wij bij geschiedenis bezig met het onderwerp: “Regenten en vorsten”. Daarnaast leren wij tijdens de lessen natuur wat onze zintuigen zijn en hoe wij deze kunnen gebruiken.

Wij bewegen ook veel op school, want wij zijn een LekkerFit! school. Iedere dinsdag en woensdag hebben wij van 11:15 tot 12:00 gym van juf Pamela in de persoonshal. Daarnaast hebben wij iedere vrijdag van 09:00 tot 10:00 zwemles. Ook proberen wij in de klas wat meer te bewegen door middel van smartbreaks, dit zijn kleine sportbewegingen in de klas. En bij LekkerFit! hoort natuurlijk ook gezond eten dus rond 10 uur eten wij groente en/of fruit en tijdens de lunch eten wij het liefst (volkoren) brood en water/melk of thee. Wilt u meer informatie over LekkerFit!? Ga naar het kopje van LekkerFit! op onze website.

 

Omdat wij nu in groep 6 zitten krijgen wij regelmatig huiswerk en/of toetsen mee naar huis.

En lezen blijven wij heel veel stimuleren op school, maar thuis lezen is ook erg belangrijk.

Heeft u vragen of wilt u iets doorgeven dan kunt u ons bereiken via Social Schools. Ziekmeldingen graag via het nummer: 010 4854392

Wij gaan er samen een super gezellig en leerzaam jaar van maken en hebben er ontzettend veel zin in.

Groeten,  

Juf Natascha & juf Bianca

Groep 6