Groep 4b

Basisschool de nieuwe haven

Welkom in onze groep!

Hallo Allemaal, 

Wij zijn groep 4B.  

Wij beginnen om 08:30 uur op school.  

Op alle dagen hebben we les tot 14.00 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag hebben wij van 14.00 uur tot 15.30 uur leertijd uitbereiding (LTU). 
Maandag, dinsdag en woensdag hebben wij gymnastiek. Gymkleding en gymschoenen zijn belangrijk voor de veiligheid. Tijdens de gym mogen wij waterdrinken uit een flesje.  

Wij hebben iedere morgen een pauze. Wij eten dan fruit of groente en drinken water. In de tweede pauze eten we brood en mogen melk of water drinken.  

Wij leren sneller lezen in groep 4. Tijdens de rekenlessen leren wij veel automatiseren. Dat betekent dat we alle sommen onder de 10 snel uitrekenen en niet tellen. Klokkijken en tafelsommen (1,2,3,4,5 en 10) zijn ook erg belangrijk dit jaar! Dit gaan wij zowel op school als thuis oefenen. 

Op donderdag krijgen wij huiswerk mee. Dat huiswerk moeten wij voor woensdag weer inleveren. 

Met vriendelijke groet, 

Juf Jenneli, Juf Feray en de leerlingen uit groep 4B 

Nieuws!

Oudernieuwsbrief 23

Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Hierbij onze 23e oudernieuwsbrief van schooljaar 2020-2021. Morgen krijgen alle leerlingen van de Nieuwe Haven het laatste rapport mee naar huis.

Lees verder »

Thema: Bouwen

Thema: Bouwen Het thema BOUWEN. Dit keer hebben we over het thema BOUWEN gewerkt. In de klas was een echte bouwhoek voor timmermannen/vrouwen en bouwvakkers.

Lees verder »

Bewegend Leren

Bewegend Leren In groep 3d/4d zijn we sinds enkele weken gestart met bewegend leren.  Buiten of in de gymzaal sporten terwijl wetegelijkertijd aan het rekenen zijn.

Lees verder »

LekkerFit traktatie Berrin!

LekkerFit traktatie van Berrin Afgelopen maandag vierde Berrin haar verjaardag in groep 6. Zij heeft een prachtige traktatie meegenomen. Een echt LekkerFit! Traktatie, vandaar dat

Lees verder »

Fotoboek