Nieuws uit groep D5/6

De afgelopen weken hebben we heel veel dingen geleerd en zijn we allemaal weer wat beter geworden in een bepaald vak. Gelukkig was er ook genoeg tijd voor wat andere activiteiten!
 
Zo hebben we meegedaan aan het Nationaal Schoolontbijt. De kinderen hebben gestreden om wie de gezondste boterham had gemaakt. De boterhammen waren belegd met onder andere kaas, ei en sla. We hebben heerlijk ontbeten en ook gelijk geleerd waarom dit zo belangrijk is. 
 
Ieder jaar doen we ook mee aan de ANWB-actie ‘zet je licht aan’.  In de buurt van de school hebben we met spuitverf een duidelijke boodschap gespoten op de straten. Zo hopen we dat iedereen zijn licht aan doet op de fiets, zodat iedereen goed zichtbaar is en er minder ongelukken gebeuren.
 
Op 3 december was het tijd om Sinterklaas te vieren. Sinterklaas was helaas niet aanwezig, maar de pieten wel en ze hadden het grote boek van Sinterklaas mee. Ze konden veel over de kinderen vertellen. Daarna hebben we met elkaar alle surprises uitgepakt. Wat zaten er mooie creaties tussen!
 

Nu zijn de laatste schoolweken begonnen en staat de kerstboom al in de klas. We gaan nog een paar weken hard werken en daarna genieten van onze welverdiende kerstvakantie!

Plaats een reactie