Kinderboekenweek IKC

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Deze week zijn wij gestart met de Kinderboekenweek, thema Beroepen.
In verband met de Corona-maatregelen, hebben wij de opening kleinschalig gehouden. De leerkrachten waren verkleed als bouwvakker, brandweervrouw, voetballer, glazenwasser, pizza bezorger, kapper, zwemjuf, coupeuse en waren op het plein hard aan het werk.

Binnen hebben we in de eigen groepen de Kinderboekenweek geopend met het lied: Worden wat je wil (Kinderen voor Kinderen). Vervolgens heeft juf Sanne een prentenboek voorgelezen aan alle leerlingen van het IKC.

Deze week staan we stil bij de diverse beroepen. Oefent u een beroep uit waar u meer over wilt vertellen aan de kinderen in de klas? We horen dit graag van u!

Fijn weekend,
Alle leerkrachten van het IKC

Plaats een reactie