Nieuws uit groep 5/6

Kunstproject NEstudio's

De afgelopen twee weken zijn wij in de klas bezig geweest met een kunstproject.

 
Verschillende kunstenaars hebben een kunstwerk gemaakt in de ramen van de NEstudio’s. In de maanden september en oktober zijn deze te bezichtigen. Twee kunstenaars uit het atelier hebben samen met de kinderen de ramen bekeken en daarna hun eigen ramen tot kunst gemaakt.
 
We hebben geleerd dat kunst leuk is en dat in de kunst alles goed is. Als je maar je creativiteit gebruikt. De kunstwerken van de kinderen hangen de komende tijd voor het raam van de school, zodat u ze kunt bewonderen.
 

Op 25 en 26 september is het atelier open van 11:00-17:00 en heeft u de mogelijkheid om de kunstwerken van de kunstenaars te zien.

Kinderboerderij

Met elkaar hebben we een bezoek gebracht aan de kinderboerderij. We hebben les gekregen over amfibieën en reptielen. We hebben geleerd welke kenmerken ze hebben en hoe ze eruitzien. We mochten zelfs een aantal dieren aanraken, zoals een slang, blauwtongskink en een schildpad. 
 
Na de les hebben we ook nog geknuffeld met de geitjes in de knuffelweide.
 
Het was een leerzame en gezellige ochtend. 

Plaats een reactie