Het schooljaar is weer begonnen!

Deze week zijn we weer begonnen met een nieuw schooljaar. Door Covid19 konden de ouders heel lang niet in de klas. Afgelopen maandag mochten de ouders weer eens in de klas komen kijken. Dat was toch wel erg fijn! Iedereen kon even kijken waar hun kind zit en wat we op een dag allemaal doen.

We hebben ook al veel geleerd! Maandag mochten we even inkomen en hebben we vooral geleerd wat de afspraken zijn in de klas en waar je alles kan vinden.
Daarna hebben we veel boeken gelezen, geoefend met begrijpend luisteren (vragen beantwoorden over een verhaal), een verjaardagskalender gemaakt, de letter d geleerd en hebben gemeten hoe lang we zijn. Over een paar maanden doen we dit weer, zodat we kunnen zien hoeveel we zijn gegroeid.

Een paar kinderen van groep 2 hebben ook al hun veterstrik diploma verdiend! Daar zijn we natuurlijk supertrots op!

Plaats een reactie