Update uit onze klas!

We zijn alweer de laatste weken van het schooljaar ingegaan. Wat hebben we de afgelopen maanden veel geleerd, gelachen en gedaan. Hieronder een overzicht van leuke weetjes en foto’s van de afgelopen tijd:
  • Helaas hebben we begin 2021 een tijd thuisgezeten. Gelukkig gingen we snel iedere dag via TEAMS aan de slag en konden we elkaar iedere dag ook even zien en spreken. Soms in pyjama, soms met het ontbijt nog in de mond en soms met een ochtendhumeur. Maar wat was het fijn om elkaar wel te blijven zien!
  • Gelukkig konden we dit jaar wel het Paasfeest vieren. Met elkaar hebben we de hele dag lekkere dingen gegeten, naar het Paasverhaal geluisterd en geknutseld. Dat was een gezellige dag!
  • De laatste dag voor de voorjaarsvakantie hebben we een pantoffeldag gehouden. We hadden de hele dag warme voeten, heerlijk!
  • Knutselen/tekenen doen we ook nog gewoon. Bij de foto’s ziet u onze prachtige tulpenvelden.
  • Ook dit jaar hebben we meegedaan met de Koningsspelen. Samen met de hele school hebben we via TEAMS activiteiten gedaan, zoals een work-out en een quiz. Buiten hebben we oudhollandse spelletjes gespeeld.
Nu nog even de laatste weken hard aan de slag, met ook veel gezelligheid in de klas!

Plaats een reactie