Lentekriebels!

We zijn alweer een weekje bezig met de Lentekriebelweek en we wilden u laten weten wat we tot nu toe allemaal hebben gedaan en besproken.

In de afgelopen dagen hebben we het over heel veel verschillende onderwerpen gehad. We hebben het gehad of verschillende soorten relaties. We hebben het gehad over de typerende rollenpatronen van mannen en vrouwen. We hebben gekeken naar hoe mannen en vrouwen worden afgebeeld in de media en welke invloed dat heeft. We hebben het gehad over hoe je met internet moet omgaan, maar ook over hoe baby’s groeien in de buik.

Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar waar wij vandaan komen. Wie zijn onze voorouders? Daarvan hebben we een stamboom gemaakt. Ook hebben we geleerd hoe planten groeien van zaadje tot plant en dat we daar goed voor moeten zorgen.

Bijgevoegd vindt u enkele foto’s van wat we hebben gedaan.

 

Met vriendelijke groeten,

Juf Xamorah en juf Gözde

Plaats een reactie