Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Hierbij onze 5e oudernieuwsbrief van schooljaar 2020-2021 samen met
informatie van de ANWB over fietsverlichting en de nieuwe versie Nederlandse beslisboom: alleen koorts? Huisgenoten wel naar kinderopvang en school.

In deze unieke situatie hebben we continu te maken met voortschrijdend inzicht. Zo ook op het gebied van communicatie. Dit heeft tot een nieuwe beslisboom geleid. De belangrijkste verduidelijking zit in het geval van koorts zonder andere klachten.

Oorspronkelijk is de beslisboom opgezet voor kinderen met een neusverkoudheid. In de praktijk wordt de beslisboom echter veel breder gebruikt. Daarom is er voor gekozen de beslisboom toepasbaar te maken voor alle situaties waarin er sprake is van gezondheidsklachten bij het kind.

Alvast hele fijne herfstvakantie toegewenst en blijf allemaal gezond!

Met vriendelijke groet,

Marja van Driel & Bianca Beverwijk
directie De Nieuwe Haven

Oudernieuwsbrief 5

Beslisboom

ANWB fietsverlichting

Plaats een reactie