Schoolweek 3

Wat missen we de ouders! Gelukkig hebben we deze week met bijna alle ouders telefonisch contact gehad met de kennismakingsgesprekken.

Ook deze week is er weer hard gewerkt door de kinderen en hebben ze zelfs 4x gymles gekregen; de hoelahoeples was waanzinnig, wat een lenige kinderen!
Deze week zijn we gestart met kern 1 van Veilig Leren Lezen. Hierin gaan Trien en Troela van het puddingboomplein op zoek naar een ei voor het ontbijt. Helaas is de supermarkt nog gesloten, daarom gaan ze in de dierentuin op zoek naar dieren die een ei leggen. Een aantal van de woorden die we deze week geleerd hebben zijn: veren, vleugel, barsten, snavel, struisvogel, nijlpaard, giraffe, klauw en vacht. We hebben daarna 3 collages gemaakt: één met dieren die een vacht hebben, één met dieren die een ei leggen en één met dieren die vleugels hebben.
Met Villa Zebra hebben we hele bijzondere dieren gezien (een schildpad-kuiken en een kauw-gorilla) en daarna gemaakt.
Kortom weer een hele leuke week.

Plaats een reactie