Wij zijn groep 4!

Kyana: Ik vind gym en rekenen leuk. Bij het buitenspelen gaan we touwtje springen.

Toprak: Ik vind rekenen heel leuk. De rekentoets is heel leuk. Ik vind spelen ook leuk. Vooral voetbal. Ik vind alles leuk.

Mayra: Bij gym doen we leuke spelletjes. Bij het buiten spelen doen we tikkertje. Keersommen bij rekenen vind ik moeilijk. Groep 4 is moeilijk.

Eliza: Ik vind rekenen heel leuk. De juffrouw doet altijd leuke dingen met ons. Bij gym is het eindspel leuk. Donderdag was de Kerstviering met de kerstliedjes. Bij schrijven is de hoofdletter J de mooiste letter.

Jo-Ann: Je moet op tijd naar school en altijd opletten. Je mag niet praten tijdens de uitleg en op de gang. En je moet altijd water meenemen.

Victoria: Ik vind rekenen, spelling en taal leuk. We leren in groep 4 nog veel meer, zoals Kwink of som van de week. Dat is elke week een nieuwe som.

Ensar: In groep 4 doen we heel veel. Taal, rekenen, buiten spelen, Sinterklaas vieren. Schrijven, dictee, op de computer en een toets.

Firdaous: Ik vind rekenen leuk. Ik vind taal leuk. En ik vind het leuk om buiten te spelen. Ik vind het leuk om gym te doen. En ik heb veel vrienden. Schoolreis is ook heel leuk.

Andriƫlla: Ik zit in groep 4. Als het buiten regent, dan mogen we binnen spelen. Ik vind taal het leukst.

Mehdi: Ik vind keersommen en plussommen leuk. Ik vind het leuk om sommen te maken. Voetballen en gym vind ik leuk.

Mehmet: Als je gaat werken moet je stil zijn. Ik vind school heel leuk. Taal, spelling en rekenen vind ik leuk.

Kaouter: In groep 4 moet je echt heel hard werken. Ik vind rekenen leuk. En ook toetsen. In groep 4 leer je de tafels van 1. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en10. Gym is mijn lievelingsvak. Je speelt echt heel veel spelletjes. Je leert spelling, taal, rekenen, schrijven. Echt van alles.

Arda: Ik vind het heel leuk om te rekenen. Gym vind ik het leukst. Buiten speel ik graag tikkertje. Schrijven vind ik leuk.

Ertugrul: Er was een kind. Dat kind was 8 jaar. Het zat in groep 4. Dat kind heette Ertugrul. Hij was goed in toetsen maken. En hij was ook goed in rekenen.

Abdulmalik: Ik ben goed in rekenen, taal, schrijven, spelling en de toetsen. Bij bijna alle woordenschattoetsen heb ik een 10. Ik houd van werken en spelen. Ik luister heel goed. Ik heb 2 juffen en nul meesters. Bij taal moet je schrijven. Toetsen zijn voor bijna iedereen makkelijk. Een paar kinderen zijn stil en ik ben ook stil. Ik doe veel en ik ben slim!

Yusuf: Het gaat over vrienden maken. Het is leuk om vrienden te maken. Vrienden zijn super leuk. Ik ga ze opnoemen: Toprak, Mehdi, Mehmet, Ensar en Gui.

Kay-Leigh: Ik vind gym leuk. En spelen en rekenen en taal. Ik kan goed dansen en turnen.

Guilherme: Ik heb veel vrienden en vriendinnetjes. Het is leuk om te leren met groep 4. Ze zijn aardig voor elkaar en we komen voor elkaar op. We spelen gezellig en met plezier. Op maandag, dinsdag en woensdag hebben we gymnastiek. Op maandag, dinsdag en donderdag hebben we LTU. Het is erg leuk.

Plaats een reactie