De afgelopen weken hebben we het veel gehad over Sinterklaas in de klas. 

Cadeautjes van groot naar klein, zakken van leeg naar vol, cadeautjes inpakken, stoomboten maken met stroken meten, de letter S van Sinterklaas leren en nog veel meer! Ook hebben wij pietengym gehad. We mochten ons toen verkleden als echte pietjes. Sommige kinderen vonden het nog lastig om heel stil over het dak te lopen, zonder dat we de kinderen wakker zouden maken. Maar we hebben toch allemaal ons pietendiploma gehaald! 

De rommelpiet is ook nog langs geweest. Wat een troep heeft hij gemaakt… En toen konden we eerst niet eens onze cadeautjes vinden. Malle pietje had allemaal fopcadeautjes neergelegd. En de echte cadeautjes waren verstopt in onze brievenbus! Wat een malle pietjes. 

Gisteren was Sinterklaas bij ons op bezoek en hebben we allemaal iets aan Sinterklaas laten zien. Hij wist over alle kinderen iets te vertellen in de klas. Dat was wel erg leuk. We mochten liedjes zingen en dansjes laten zien. We hebben ook nog een heel leuk cadeautje gehad. Dank u wel Sinterklaas! 

Plaats een reactie