Dansvoorstelling ‘Holland’ in het Nieuwe Luxor

Samen met 900 andere basisschoolkinderen uit Rotterdam zijn we op dinsdag 12 november naar het Nieuwe Luxor theater geweest. We keken naar een dansvoorstelling ‘Holland’ van het Scapino Ballet. We keken onze ogen uit, wat een talent hadden ze! Het was heel bijzonder en knap wat al deze dansers en danseressen deden. Sommige kinderen van groep 5 zouden ooit ook wel zo goed willen kunnen dansen.

We waren met groep 5 en ook beide groepen 6 waren van de partij. We keken naar een stuk van de voorstelling Holland. Het ging over het Nederlandse verleden in de Gouden Eeuw. Het was soms heel moeilijk te begrijpen, maar genoten hebben we! Aan het eind van de show mochten we hiervoor dan ook eindelijk applaudisseren. Dat hadden we al die tijd moeten bewaren tot het einde van de voorstelling.

Het was een erg gezellig uitje en we hebben ons heel netjes gedragen in het mooie theater. Gelukkig mochten we op het eind zelf ook nog dansen, want na drie kwartier hadden we echt wel lang genoeg stil gezeten!

Plaats een reactie