Ouder-Kindtoernooi Feyenoord

Woensdag 25 september was het jaarlijkse ouder-kindtoernooi van Feyenoord voor de groepen 3 en 4. Vorig jaar kon het toernooi door het slechte weer niet doorgaan, maar gelukkig nu wel. Het is de hele middag droog gebleven en het was een lekker temperatuurtje. Omdat niet iedereen er was die zich had opgegeven en de teams anders te klein zouden zijn, hebben we samen met de Agnesschool een team gevormd. Dat was heel erg leuk en gezellig! Het ging deze middag niet om het winnen, maar over hoe we met elkaar omgingen in het veld en of we sportief waren tijdens de wedstrijden. Om het voor de kids leuk te houden, was er de regel dat de volwassenen niet mochten scoren, alleen de kinderen. Papa’s en mama’s werkten hard in het veld om de mooiste voorzetjes te geven en dat was erg leuk om te zien.
Volgend jaar hopen we weer mee te kunnen doen en er weer net zo’n gezellige middag van te maken.

Groetjes juf Kim en juf Pamela

Een reactie plaatsen