Eerste toernooi een groot succes!

Het eerst toernooi van dit schooljaar was het tennistoernooi bij Deuce Again. Er was een heleboel animo en dus gingen we met een grote groep op weg naar de tennisbaan. Met het weer hadden we ook geluk, want we hadden een stralend zonnetje en het was lekker warm. We speelden mee in drie categorieën: Jongens 5/6 (Görkem, Nizam, Nadir en Tarik), Meisjes 5/6 (Lamyae, Kadijatou, Amna, Akile, Mariam) en Meisjes 7/8 (Assia, Naomi en Abir). Iedereen speelde ongeveer 4 wedstrijden in een poule. Degene die eerste eindigden in de poule mochten door naar de halve finales. Naomi, Lamyae en Kadijatou, waren heel knap door. Helaas moesten Lamyae en Kadijatou tegen elkaar, dus kon er maar eentje door naar de finale. Dat werd Kadijatou en Lamyae mocht nog een keertje spelen voor de 3e plaats. Uiteindelijk won Kadijatou overtuigend de finale en werd Lamyae knap 3e!
Bij de meisjes 7/8 speelde Naomi een hele spannende halve finale en won deze, waardoor ze door ging naar de finale. De finale was een zinderende strijd en het ging erg gelijk op. Allebei de meiden maakten aanspraak op de titel, maar er kon er maar eentje winnen en dat was gelukkig Naomi!

Het was een heel leuk en gezellig toernooi, wat we ook nog eens met 3 prijzen konden afsluiten. Wauw!

Naomi en Kadijatou hebben zich beiden rechtstreeks geplaatst voor The Final in Ahoy! En mogen daar gaan strijden voor het kampioenschap van heel Rotterdam!

Sportieve groetjes,

Juf Kim & Juf Pamela

Een reactie plaatsen