De Vakantieschool dag 4: 03-05-2018

En toen was het al weer de vierde dag van de vakantieschool!

Wat was het al mooi weer! Een heerlijk zonnetje scheen neer op boerderij De Nieuwe Haven. Alle kinderen waren weer op tijd om gezellig mee te doen met de boerenochtendgymnastiek.  Een naar rechts, twee naar links, drie naar rechts en vier weer naar links! En handen omhoog! Kom binnen, kom binnen; Welkom op de boerderij!

MOEOEOEOEOEOE! Zelfs de vogelverschrikker kwam in beweging.

Wat een gezellige drukte was het! Swingend en dansend kwamen de kinderen omhoog om zich weer te storten op nieuwe boerderijwoorden en klokkijken. Wat werd er weer hard geleerd! Ook moesten de kinderen extra hard hun best doen op het klokkijken vandaag, want de boer en de vogelverschrikker wilde toch wel eens weten hoeveel de kinderen nu geleerd hadden. Het resultaat: de hulpboeren kunnen nu goed meewerken op de boerderij!

Na een ontzettend lekkere lunch van onze hulpmoeders, Turkse pizza’s vandaag, begonnen de kinderen aan twee hele leuke activiteiten.

Bij juf Brigitte hebben de kinderen prachtige boerderijen nagemaakt. Iedereen deed heel erg z’n best, het zijn prachtige kunstwerken geworden.

Met Boer Teun hebben de kinderen de omgeving van de boerderijschool opgeruimd. Al het plastic op de grond is opgeprikt en in de vuilniszak gestopt.

Het was weer een gezellige dag!

Een reactie plaatsen