De Vakantieschool dag 2: 01-05-2018

De tweede dag van De Vakantieschool!

Wat gebeurt daar? Doet daar nou een koe de deur open? Het moet allemaal niet gekker worden! Koe Bertha was wederom ontsnapt. Alleen vandaag was Bertha iets slimmer. Voordat de boeren er erg in hadden, was Bertha al bij de deur. Gisteren hadden ze haar veel te snel gevonden, dus vandaag zorgde ze ervoor dat de kinderen Bertha zouden helpen. En dat lukte! Terwijl de boeren bleven roepen en schreeuwen, liep Bertha met de kinderen zachtjes door het gebouw. Na een tijdje had Bertha er echter genoeg van en liep met de kinderen maar weer haar stallen in. Als de boeren dat hadden geweten.

Toen maar weer door met het verder leren over de boerderij en klokkijken. Wat leren we een hoop deze week! Er waren zelfs al kinderen die de digitale klokken al konden lezen!

In de middag weer twee leuke activiteiten. Bij een activiteit gingen we een half boerderijdier tekenen en een half fantasiedieren. Bij de andere activiteit gingen we dierenkopjes maken.

Waar het deze dag begon met stromende regen, gaan we dan ook heerlijk naar huis in een lekker zonnetje..

Een reactie plaatsen